TriviXic “El joc 2.0 dels Xics de Granollers”


La comissió del 20è aniversari dels Xics de Granollers com sabeu, no paren de proposar activitats per celebrar el nostre aniversari particular. En motiu d’aquest 20 anys de Xics a Granollers i en motiu de la nostra XXa Diada, ens avancen que la comissió ha preparat un joc, pensat per a totes les edats i adaptat al nous temps que ens movem.

Aquest proper 28 d’octubre començarà el nou joc 2.0 dels Xics de Granollers, el TriviXic. Un joc que es desenvoluparà entre la virtualitat i la realitat, i que tindrà premi per aquell que quedi en primera posició.

Si creus que ho saps tot dels Xics de Granollers, si creus que ho saps tot del món casteller i si creus que ho saps tot de Granollers, aquest pot ser el teu joc. Si t’agrada jugar, si t’agrada esbrinar, si t’agraden les preguntes difícils, TriviXic t’ho farà passar d’allò més bé. Si ets dels que els hi agrada la immediatesa, si no saps esperar, si creus que la virtualitat és actualitat, TriviXic és una bona elecció.

Per a més informació visiteu el web del TriviXic. En aquest portal trobareu les instruccions del joc, les dates per poder-s’hi apuntar i tot tipus d’informació.

Animeu-vos i participeu. Només cal tenir un correu electrònic, o compte de Facebook o un compte de Twitter. A part d’això, el joc es podrà desenvolupar al ritme de cada participant. No teniu excuses!!!

També us recomanem el perfil de Facebook i de Twitter del TriviXic.

Anuncis

2 Responses to TriviXic “El joc 2.0 dels Xics de Granollers”

  1. Retroenllaç: Primer Raid Grana organitzat pels Xics de Granollers en motiu del 20è aniversari « El Pati digital

  2. Retroenllaç: Finalitza la primera edició del TriviXic « El Pati digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: