Poca recompensa


La data estava fixada, 30 d’octubre de 2011, el lloc i la plaça també, la plaça del vi de Girona, i l’objectiu a assolir, un monstre, el 3 de 10 amb folre i manilles. Els Minyons de Terrassa tenien ben clar, i des de fa bastant temps, que volien aconseguir a una de les seves places talismà. Per altra banda, el món casteller s’havia citat al mateix lloc i dia per gaudir de l’espectacle. Però avui, no ha estat el dia dels Minyons.

L’estratègia per part dels Minyons era clara a l’hora que contundent, obrir plaça amb el 3 de 10 amb folre i manilles. Tota una demostració d’intencions, que posava de manifest que la preparació tècnica i psicològica en vers el repte era òptima. De ben segur que era així, si tenim en compte com ha anat aquest intent desmuntat de 3 de 10 amb folre i manilles. Un intent aposentat amb dosos col·locats i amb un treball a folre i manilles ferm. La canalla però, no ho ha vist clar, i ha fet marxa enrere. L’estructura s’ha desmuntat amb el treball que requereix aquest monstre casteller. Un intent que, posats a fer futurologia, pintava com a mínim a carregat. Un treball fet a l’assaig, que no ha gaudit de la recompensa somiada.

Després d’aquest intent desmuntat de 3 de 10 amb folre i manilles, els malves han aplaçat el repte per un altre dia, i han descarregat amb més nervis que solvència un 3 de 9 amb folre. Els de la camisa malva s’havien donat una treva, ja que en segona ronda afrontaven un nou repte el 5 de 9 amb folre.

La supercatedral malva, el primer intent d’enguany pels Minyons, ha pujat nerviosa, però amb bones mides. El folre semblava treballar còmode i el ritme del castell prou ràpid. El 5 de 9 amb folre s’ha quedat en intent. La fortuna ha girat la cara als de Terrassa avui, perquè el castell ha fet llenya quan l’enxaneta ja havia coronat l’estructura del 3. La diada, per part dels Minyons ha finalitzat amb un 4 de 8, un 2 de 8 amb folre i un pilar de 5.

Avui a Girona, el món casteller ha vist el treball fet pels malves en dues super estructures, el 3 de 10 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre. Avui cares llargues entre els Minyons, dues patacades moralment i físicament dures, que hauran de remuntar. Encara els queda temps per recuperar-se, i qui sap, si per plantejar-se reptes superiors, com ja s’ha rumorejat. Demà és dia per agafar aire i tornar-hi.

Font: Punts i Seguits

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: