Primer Raid Grana organitzat pels Xics de Granollers en motiu del 20è aniversari


Enguany els Xics estem d’aniversari i durant tota la temporada hem organitzat diverses activitats extracastelleres per tal de celebrar-ho. Cal destacar el joc 2.0 que actualment estem jugant, el Trivixic; el Sopar del 20è aniversari; el Musik N Viu; entre altres.

Una de les últimes activitats de la temporada en motiu del 20è aniversari serà el Raid Grana el proper dissabte 26 de novembre. El Raid Grana és una activitat on s’ha de superar proves de carrera a peu, bicicleta de muntanya, orientació i proves sorpresa. S’hauran d’assolir una sèrie de punts de control amb la única ajuda del mapa que entregarà l’organització just en el moment de donar-se la sortida. El recorregut es mantindrà en secret.

La participació serà per equips de dues persones. No es podrà rebre assistència fora dels punts específics per aquesta finalitat i hi haurà una única classificació per a tots els equips, tot i que hi haurà premis per als primers classificats masculins, mixtes i femenins (en una classificació conjunta) i finalment premis per als millors castellers.

S’aplicarà una bonificació per a cada dona de l’equip, sent doble si són dues dones les integrants de l’equip. Aquesta bonificació s’aplicarà sobre el temps final total de l’equip. L’edat mínima de participació és de 16 anys. Els pares, mares o acompanyants són els responsables dels menors.

Podeu trobar tota la informació necessària a: http://raidgrana.blogspot.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: