Finalitza la primera edició del TriviXic


Una de les activitats del 20è aniversari dels Xics va ser el joc del TriviXic, el joc 2.0 dels Xics de Granollers, que es va fer durant les dues primeres setmanes anteriors a la XXa Diada de la colla. Cada dia apareixien 3 preguntes: les del Bloc A sobre la història dels Xics, les del Bloc B sobre el món casteller i les del Bloc C sobre Granollers i els Xics de Granollers.

Els concursants van haver de respondre a una gran quantitat de preguntes i va provocar que durant els assajos tothom “desesperadament”  busqués respostes a aquelles preguntes més complicades. Finalment hi va haver un guanyador sota el pseudònim de XALEST, l’Ignasi Vila. En segona posició va quedar en PEPITU (Jose Ortiz) i en tercer lloc SANG GRANA (Lluís Tuset). La resta de la classificació en aquest enllaç. Moltes felicitats a tots ells!

Durant aquesta setmana l’organització ha penjat les respostes a totes les preguntes. Us les aconsellem ja que revelen moltes curiositats de la nostra colla entre altres coses…

Si voleu saber, per exemple, el nom de tots els caps de colla, quantes castelleres han fet de baix als Xics o quins són els sobrenoms dels membres de la nostra colla consulteu les respostes al Bloc A (Història dels Xics). Si el que voleu és saber com es classifiquen diversos castells o quina és la colla degana dels castells només cal que llegiu les respostes del Bloc B (món casteller). Si per altra banda voleu conèixer quins regidors de Granollers han vestit camisa grana, a quins barris de la ciutat han actuat els Xics o quins bars ha freqüentat la colla després dels assajos al llarg de la història mireu-vos les respostes del Bloc C (Granollers i els Xics de Granollers). També hi van haver unes preguntes “extra” amb qüestions de tota mena.

Des de la redacció del Pati Digital volem felicitar a l’organització aquesta iniciativa tan bona i innovadora dins del món casteller. A més, no descartem d’incloure un espai al Pati Digital semblant al TriviXic el qual s’allargui durant tota la temporada dels Xics… A inicis de la temporada 2012 ja en parlarem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: