Neix Castells & Tweets


El proper dissabte 10 de desembre es celebrarà a la seu dels Castellers de Vilafranca la primera edició del Castells&Tweets, una trobada que barrejarà castells i tecnologia 2.0 a través d’una xerrada castellera interactiva.

En aquesta primera edició, innovadora en el món casteller, s’hi celebrarà una xerrada entre els caps de colla de les principals colles del país, Nani Matas dels Minyons de Terrassa, Manel Urbano de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i David Miret, dels Castellers de Vilafranca, i comptarà amb un moderador.

L’acte, que començarà a les 5 de la tarda, es realitzarà a la sala d’actes de Cal Figarot , i es podrà assistir com a públic. Serà el mateix públic que podrà participar en la xerrada, o bé enviant missatges a través del twitter amb l’etiqueta #castellers, o demanant la paraula. També es podrà seguir des de casa a través d’internet  en directe, a través del canal de YouTube dels Castellers de Vilafranca.

Des de la sala d’actes s’aniran projectant  els tweets que vagin enviant els seguidors, comentant la xerrada o bé fent preguntes dirigides als caps de colla. Aquesta iniciativa ja es realitza en d’altres àmbits, com l’esportiu, els vins i caves o cinema, per posar alguns exemples, però serà la primera vegada que  es traslladi al món casteller, amb la intenció de reunir-se periòdicament. Els castells són molt presents en aquesta xarxa social, de fet, aquesta temporada ha sigut un actiu per seguir en viu  moltes actuacions.

Cada trobada serà temàtica i tindrà diversos convidats. Aquestes trobades tindràn un espai fisic, principalment en locals i seus socials de les colles castelleres i es podrà seguir en directe com a públic o a través d’internet. I és que gràcies a la interacció amb els usuaris del 2.0 és on pren part del protagonisme.

Es podrà participar amb un compte d’usuari a la xarxa social de Twitter. A través del hastag. En aquest cas, es farà servir l’etiqueta #castellers per comentar la trobada o per participar fent preguntes o comentaris.

Més informació: Castells & Tweets, compte de Twitter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: