Els Xics col·laborem amb els Pastorets de Granollers


Enguany, Els Pastorets estan de celebració. I no és una celebració qualsevol ja que es tracta d’un triple aniversari: 125 anys de la primera estrena, 25 anys de constitució de l’entitat i 10, d’actuacions al Teatre Auditori. Els Pastorets van compartir aquest triple aniversari amb nosaltres convidant-nos a alçar castells dins de l’obra.

La representació a les ordres de Txell Roda del conte de Josep Maria Folch i Torres va comptar, a més de la participació dels Xics, amb música en directe, l’original amb arranjaments, del mestre Joan Figueres i l’acompanyament de les veus dels Amics de la Unió, tots plegats, sota la direcció de Taís Costa.

Els dies 1, 7 i 8 de gener, la colla castellera de la ciutat de Granollers, els Xics, vam col·laborar en la realització de l’obra Els Pastorets, al Teatre Auditori de Granollers. Durant l’actuació, els Xics vam aparèixer dues vegades: la primera alçant un 3d5 net durant la celebració de la unió de Josep i Maria, i la segona ocasió pujant un pilar per sota que alçava a l’àngel de l’anunciació.

La presència dels Xics va ser notable en les ocasions en les que van aparèixer sobre l’escenari, amb una mitjana de 45 castellers en cada representació. Aquest alt índex de participació de castellers a activitats extra-castellers mostra les ganes i empenta que posa la gent de la colla per a seguir units i fer de la nostra una gran colla.

Aquest tipus d’actes són bàsics per a la promoció de la colla a la resta de la ciutat ja que se’ns dóna a conèixer com a entitat oberta a la participació en diferents àmbits, mostra la seva part més propera a la ciutat i, a més, col·labora amb la promoció del fet casteller donant altres funcions a aquest.

Notícia apareguda a la Revista El Vallès (13/01/2012)

Des del Pati Digital volem agrair als Pastorets el fet de deixar-nos participar en aquest triple aniversari tan especial. Moltes gràcies!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: