Les obres del Museu Casteller de Valls començaran el 2013


El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha assegurat que les obres del futur Museu Casteller a Valls s’iniciaran l’any que ve. En la trobada anual que es convoca amb la Coordinadora de Colles Castelleres, Mascarell ha afirmat que quedaran definits aspectes urbanístics i conceptuals per començar l’obra el 2013. El projecte, una reclamació històrica, ja arrossega vuit anys de retard des que el 2004 es va crear el Consorci del Museu i es va aprovar l’inici d’un projecte a tres bandes (Generalitat, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Valls).

El president de Damm, Enric Crous, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres, Anna Guasch

Tot i quedar fora dels pressupostos de la Generalitat, el conseller de Cultura ha insistit que el projecte del Museu Casteller “està marxant al ritme de les circumstàncies, que no són les òptimes, però amb il·lusió per part de tots el farem”. Mascarell no ha gosat posar una data de finalització.

Els diferents espais expositius del Museu permetran al visitant endinsar-se en tot el que envolta el fet casteller, conèixer la història, la tècnica, la música i les actuacions. El projecte del futur Museu Casteller de Catalunya tindrà una superfície interior de 3.000 metres quadrats i 10.000 de zona exterior, i destaca la seva singularitat com un equipament que s’integra en el paisatge.

Font: diari ARA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: