Introducció al món casteller a la UAB


Aquest segon semestre es farà la II edició de l’activitat ‘Introducció al món casteller‘ organitzat per la Colla Castellera Ganàpies de la UAB i en col·laboració amb la Unitat d’Estudiants i de Cultura.

El curs tracta sobre diferents temes relacionats amb el món casteller i la seva particularitat: aprendre vocabulari específic, història, l’especificitat d’una colla integrada únicament per universitaris, la seva relació amb la cultura i identitat catalana i què ha suposat que el fet casteller sigui reconegut com un patrimoni intangible de la humanitat.

Es un curs reconegut amb 3 crèdits de lliure elecció (o bé amb 2 crèdits ECTS) per als estudiants universitaris. Tindrà una durada total de 50 h. Hi haurà una part teòrica que suposarà 16 hores i la resta seran pràctiques tutoritzades, així com la participació en diades castelleres reals a la UAB i fora del campus.

Per mes informació podeu adreçar-vos al següent enllaç. La inscripció es pot fer en aquest mateix web del 5 al 15 de març. Si tot i així teniu algun dubte, podeu escriure a suport.estudiants@uab.cat i us els intentarem resoldre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: