La XVI Jornada de Prevenció de Lesions se celebrarà a Vilanova i la Geltrú


Coincidint amb el seu 40è aniversari, els Bordegassos de Vilanova han organitzat enguany, juntament amb la Coordinadora i el Grup de Foment, la XVI Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller. La Jornada es durà a terme el dissabte 14 d’abril a l’IES Manel de Cabanyes (Av. Francesc Macià 110-114), de les deu del matí a les sis de la tarda.

A més dels habituals tallers pràctics i de les xerrades teòriques, enguany es dóna a les colles les possibilitat de presentar els propis projectes de prevenció, per tal d’aconseguir més interactivitat. D’altra banda, la Jornada servirà per presentar els primers resultats de l’estudi psicològic de la canalla que s’està duent a terme, i també es farà un repàs de les mesures de seguretat castelleres, tant actives (posicions correctes, preparació física, etc.) com passives (terres atenuants, xarxes, etc.).

Taller sobre el casc dels dosos (XIVa Jornada de Prevensió, Sants 2010)

Per participar a les jornades, cal inscriure’s prèviament a través del web, des d’on també es poden triar els tallers als quals es vol participar. Les inscripcions són gratuïtes però estan limitades a 250 castellers, i el període per inscriure’s es tanca el dia 7 d’abril.

Díptic de les Jornades

Font: CCCC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: