El nombre de colles membres de la Coordinadora arriba a 65


La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va aprovar el passat 16 d’abril l’ingrés de tres noves colles: els Castellers de Berga, els Arreplegats de la Zona Universitària i els Xiquets d’Alcover. D’aquesta manera, el total de colles membres de la CCCC és de 65 any, una quantitat a la que mai s’havia arribat. El nombre màxim de colles a la Coordinadora havia estat de 63, l’any 2003, tot i que en aquell moment hi havia diverses agrupacions que, de fet, estaven inactives.

Assaig dels Castellers de Berga

Pel que fa als nous membres, els Castellers de Berga són un projecte molt nou, que es va iniciar a finals de 2011 i amb els primers assajos ja dins aquest any. La seva intenció és presentar-se públicament l’1 de Maig i fer el bateig al juliol. Un procés similar han viscut els Xiquets d’Alcover, tot i que en aquesta població hi havia hagut una colla que va actuar per darrer cop el 2006. La seva intenció és presentar-se en públic per Sant Jordi.

Assaig dels Castellers de Berga

En canvi, els Arreplegats són una colla universitària que, de fet, va nèixer el 1996. Des de llavors han passat per la colla més d’un miler d’estudiant, i és l’agrupació universitària que ha demostrat més ambició i nivell, arribant a descarregar el quatre de vuit l’any 2009.

4d8 descarregat pels Arreplegats de la Zona Universitària (8 de maig de 2009)

Pilar de set amb folre i manilles carregat pels Arreplegats de la Zona Universitària (7 de maig de 2010)

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: