‘Finet i pel mig’ torna a Tac 12, la televisió del Camp de Tarragona


El programa casteller de televisió Finet i pel Mig ha iniciat aquesta setmana la temporada tot coincidint amb els dies previs a les diades de Sant Joan. Enguany, el programa de TAC 12 està presentat pel periodista vallenc Francesc Domènech i compta amb el suport, entre d’altres periodistes especialistes, del tarragoní Alex Alonso. Aquest és l’únic programa televisiu dedicat exclusivament al món casteller que es fa des del Camp de Tarragona i, durant aquesta temporada, s’emetrà el dilluns. Serà, per tant, el primer arreu de Catalunya a donar a conèixer tot el que ha donat de si el cap de setmana casteller. A més, Finet i pel Mig intentarà aportar tots aquells elements més tècnics per auditar setmanalment quin és l’estat de les colles i, a través d’una tertúlia, intentarà també copsar quin és l’estat d’ànim d’unes agrupacions que enguany tenen com a principal objectiu arribar amb les millors condicions físiques, psíquiques i tècniques al Concurs de Castells.

Finet i pel Mig donarà el major protagonisme a les colles del Camp de Tarragona, però sense oblidar les principals colles del país. En aquest sentit, Tac 12 i altres televisions locals de Catalunya han arribat a un acord amb TV3 que facilita la cobertura de totes les diades per part de tots els canals televisius. TAC 12 ha estat un dels impulsors d’aquesta entesa.

Amb l’inici de la temporada, TAC 12 començarà també a oferir com ja és tradició les retransmissions en diferit de les principals diades del Camp de Tarragona. Aquest mateix diumenge serà la diada de Sant Joan des de la plaça del Blat de Valls, que es podrà veure el mateix diumenge a les 6 de la tarda i a dos quarts d’11 de la nit i, el dilluns, a dos quarts de cinc de la tarda. TAC 12 és enguany l’única televisió que oferirà aquesta diada.

Font: CCCC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: