El Joc Casteller es renova


El món casteller està vivint un bon moment, l’activitat s’ha estès per tot Catalunya i fins i tot s’està internacionalitzant, fins al punt que hi ha colles a la Xina, o Xile, mentre creixen les actuacions a l’estranger d’aquesta vistosa i espectacular disciplina que no es deixa de promocionar des de les pròpies colles. Tot això també es reflexa en la major presència d’activitat a internet. Des d’aplicacions i jocs per a dispositius mòbils fins a un joc online que des de l’any 2006 ha comptat amb més de 10.700 usuaris registrats i prop de cinc milions i mig de visites. Ara, el renovat Joc Casteller presentarà novetats importants que els promotors han avançat.

El Joc Casteller, una iniciativa online en la qual es promou la cultura castellera a través d’un joc, presentarà en dues setmanes una nova versió millorada i que reflectirà de forma més evident com és la vida interna d’una colla castellera, segons ha avançat un dels promotors de la iniciativa, el manresà Enric Sucarrats.

Presentació a Girona

El pròxim dia 1 d’octubre es presentarà a la sala d’actes de l’edifici Jaume Casademont de la Universitat de Girona el nou Joc Casteller, un dels grans referents dels jocs online de temàtica castellera. Els manresans Enric i Josep Sucarrats i Alba Martínez han impulsat un joc totalment renovat. Els tres han explicat que un dels objectius és captar nous jugadors. És per aquest motiu que s’ha programat que tant si es juga molt sovint com si es fa de tant en tant, cada usuari tingui el seu protagonisme. Amb el nou joc es podrà participar setmanalment, diàriament i fins i tot amb accions que es podran renovar cada hora.

Obert a tots els públics

El joc no amaga la idea de ser una eina més de promoció de l’activitat castellera. Per aquest motiu, les persones que no tinguin un gran coneixement de l’activitat castellera podran jugar sense problemes, perquè les accions que realitzi l’usuari en aquesta nova versió són més bàsiques i entenedores per al públic en general.

Conèixer la vida d’una colla castellera

Participar en el Joc Casteller permetrà aproximar als usuaris a conèixer com és la vida interna d’una colla castellera. A diferència de l’anterior joc, en què cada jugador dirigia la vida d’una colla, a partir d’ara haurà de dirigir la vida d’un casteller, buscar-se colla o crear-ne de noves. D’aquesta manera, el nou Joc Casteller inclourà el que es porta ara, és a dir, xarxes socials, comunitat i vitalitat. Fins i tot permetrà celebrar eleccions per a què les agrupacions puguin escollir el seu cap de colla.

El llançament del nou Joc Casteller coincidirà, a més, amb el llançament d’una promoció de xapes castelleres impulsada per la coneguda marca làctia, Llet Nostra, a través de la campanya Tots Fem Colla i que utilitzarà la imatge corporativa del Joc Casteller per elaborar la seva promoció.

Font: La Vanguardia

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: