Els Castellers de la Vila de Gràcia se sumen als principis de l’Agenda 21


Els Castellers de la Vila de Gràcia han firmat el compromís ciutadà de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona. S’han convertit així en la primera colla de cultura popular firmant de l’Agenda 21.
Firmant aquest compromís la colla vol seguir la línia de treball dels últims anys d’apostar per ser més sostenibles i minimitzar la seva petjada ecològica. Però no només vol realitzar accions com a entitat, sinó que es pretén sensibilitzar i conscienciar tots els membres de la colla perquè portin aquesta consciència en el seu dia a dia.
L’Agenda 21 no és només una declaració de principis, és un programa d’actuacions obert  per fer front als problemes globals i locals de la humanitat des d’una perspectiva ètica i local.
Firmar el compromís comporta realitzar un pla d’acció, que s’ha realitzat amb la col·laboració dels Lluïsos de Gràcia i el Districte de Gràcia.
Aquest pla marca uns objectius per als propers tres anys dividits en diferents aspectes com: local, mobilitat, actes, Festa Major, etc… El podeu consultar en aquest enllaç.
Font: CCCC

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: