La nova cara del Joc Casteller


El Joc Casteller fa un rentat de cara per adaptar-se a l’actualitat d’internet. Després de més de cinc milions de visites, la plana web actualitzarà el seu contingut per mantenir-se com el referent d’oci a la xarxa per a castellers.

Els responsables d’el Joc Casteller van estrenar dilluns 1 d’octubre un nou format que transformarà radicalment l’actual sistema de colles, que havia acumulat ja un total d’11000 formacions registrades, per un de més complert. Si bé a la versió anterior cada jugador formava i mantenia la seva colla amb accions globals, a partir d’ara els usuaris podran controlar un casteller que  actuarà pel bé comú.

La nova filosofia permetrà als jugadors formar part de les quatre noves formacions com a castellers o fins i tot optar al càrrec de cap de colla. Els castellers hauran de guanyar punts d’experiència i mantenir-se en forma però també caldrà que gestionin els seus diners per ajudar a sufragar les despeses de la colla.

El nou rol de cap de colla serà rotatiu ja que es triarà per votació setmanal i posarà en marxa els actuals conceptes de viralitat ja que serà la persona encarregada de cridar als seus castellers a l’assaig i a les diades ajudant-se de les xarxes socials.

El web mantindrà actives les dues versions del joc, que conviuran com a mínim fins a finals d’any.

El Joc Casteller és una iniciativa online que va ser creada amb l’objectiu d’entretenir i difondre el món casteller. Durant els sis anys de la seva existència, ha mantingut una mitjana de 2500 visites diàries i ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’empreses com Conzena o Llet Nostra.

Anuncis

One Response to La nova cara del Joc Casteller

  1. Núria says:

    Està molt bé, en primer lloc la iniciativa iniciada ja fa temps per promoure d’una manera lúdica el món casteller i, en segon lloc, per modernitzar-se i adaptar-se a l’actualitat.

    Us convidem a visitar el nostre bloc, recentment estrenat:
    http://www.fentaletes.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: