Diada castellera estratosfèrica per Tots Sants


La diada de Tots Sants a Vilafranca ha comptat amb els millors ingredients per cuinar un plat excepcional. Els Castellers de Vilafranca han tornat a tocar el sostre dels castells descarregant el segon quatre de nou sense folre consecutiu i completant un castell inèdit i de màxima dificultat: el set de nou folrat. Els Capgrossos de Mataró han coronat el dos de nou emmanillat, i els Xiquets de Tarragona han provat el primer gamma extra de la seva història. Fins i tot els Castellers de Sants, la quarta colla a plaça, han igualat la seva millor diada enguany carregant el tres de nou i descarregant el set de vuit.

4d9 sense folre dels Castellers de Vilafranca (1/11/2012)

Sense límits

Els Castellers de Vilafranca tancaran un any més la temporada castellera al capdavant de tots els rànquings. Avui han tornat a demostrar el seu valor indiscutible coronat el dos de nou sense manilles i descarregant el segon quatre de nou sense folre del seu historial. Els castells més difícils han estat acompanyats d’una nova estrena, els verds han descarregat a Vilafranca el primer set de nou que s’intenta a la història dels castells. Han rubricat la diada descarregant el pilar de vuit amb folre i manilles, el quart gamma extra de la jornada.

7d9f dels Castellers de Vilafranca (1/11/2012)

Capgrossos de gamma extra

La plaça de la Vila de Vilafranca va veure fa dos anys el primer castell de gamma extra dels Capgrossos de Mataró. Avui els maresmencs han rememorat aquella diada coronant el segon de l’any. Fidels a la seva personalitat, el seu màxim castell no ha arribat fins a la tercera roda, després de fer la feina i d’haver descarregat tant el tres com el quatre de nou. El dos emmanillat blau marí cada cop és més madur i, tot i que probablement tancaran l’any sense descarregar-lo, de ben segur haurà servit per reforçar la moral de la colla.

2d9fm dels Capgrossos de Mataró (1/11/2012)

Els Xiquets de Tarragona truquen a la porta

Després d’unes temporades excepcionals dels Xiquets de Tarragona, avui han tancat l’any presentant les credencials per entrar al club dels gammes extra. Els Xiquets han provat a Vilafranca el primer cinc de nou de la seva història i han igualat la seva millor diada enguany descarregant l’anomenada tripleta màgica: tres i quatre de nou i cinc de vuit. Tot i que el gamma extra tarragoní s’ha hagut de desmuntar per dubtes a la canalla, els Xiquets han demostrat un gran nivell controlant l’estructura en tot moment.

3d9f dels Xiquets de Tarragona (1/11/2012)

Sants haurà d’optar a la revàlida egarenca

Els Castellers de Sants s’han quedat a les portes del premi dels nou pisos però han mantingut el seu màxim nivell. Han carregat un altre cop el tres de nou però hauran de millorar els seus registres a la revàlida que els suposarà la diada dels Minyons de Terrassa. Els santsencs han arrodonit la diada mostrant un gran domini del cinc i el set de vuit, dos castells que han descarregat sense grans complicacions.

5d8 dels Castellers de Sants (1/11/2012)

Font: diari ARA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: