El calendari que lliga integració i castells es distribuirà amb el diari “Ara”


El calendari editat per la Fundació Mas Albornà, amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, tindrà una tirada total de 50.000 exemplars i es distribuirà gratuïtament amb el diari Ara el pròxim diumenge 16 de desembre, i amb el setmanari penedesenc El 3 de Vuit dos dies abans. Això suposarà una molt àmplia difusió per aquest calendari de l’any 2013 i que recull l’essència del fenomen casteller: reflectir l’existència de valors compartits entre els castells i la integració de persones amb discapacitat i trastorn mental (objectius de la Fundació Mas Albornà).

D’una manera simpàtica i des d’una òptica allunyada de les actuacions, diferents membres de la fundació vilafranquina es fotografien amb castellers de setze colles diferents en actituds relaxades, quotidianes i normalitzades. “És així com pretenem que es vegin les persones amb discapacitat, des d’un punt de vista de normalitat”, explica Xavier Cartanyà, gerent de la Fundació. El calendari s’ha realitzat en dues sessions fotogràfiques que s’han realitzat a la TAP (Tarraco Arena Plaça) per considerar-se aquest espai, un punt neutre i significatiu per al món casteller. “No pretenem reflectir castells, colles o places, sinó castellers, persones i valors”, afirma Cartanyà.

http://sribepujol.files.wordpress.com/2012/10/225838_418408541545954_59462382_n.jpg

El calendari es realitza a través de la feina desinteressada d’un fotògraf i un equip de disseny gràfic. En aquesta sisena edició han estat Jemi Paretas (fotògraf) i Pep Casanellas de l’estudi CP Gràfics (estudi de disseny gràfic) els quals s’han encarregat de la imatge, la creativitat i el disseny. A més, el calendari ha comptat amb el patrocini de Motor Albet, Grau Maquinària, Heliexport, Unipresalud, Canon, Cafès Novell, Vaq Consulting i Gràfiques del Foix. Aquesta és la sisena edició del calendari de la Fundació Mas Albornà i la més ambiciosa pel que fa a la seva distribució.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: