Els Castellers de Barcelona trenquen el sostre de Santa Eulàlia


La diada d’aquest diumenge ha donat el tret de sortida a la temporada castellera de la ciutat. Els Castellers de Barcelona han portat a la plaça de Sant Jaume un quatre de vuit, el castell més alt que s’ha vist mai per Santa Eulàlia. Les altres cinc colles de la ciutat han superat els registres de les festes majors d’hivern anteriors.

La temporada castellera arrenca amb força a Barcelona. En la diada castellera de Santa Eulàlia s’han trencat estadístiques i, per primer cop, s’hi ha vist un castell de vuit. Durant uns minuts s’ha suspès la jornada per la pluja però aviat s’han pogut reempendre les actuacions de les colles locals.

Els Castellers de Barcelona  han començat la diada amb un pilar de cinc com a mostra de condol per la mort d’Albert Torró, membre de la colla. En les rondes semiconjuntes, els vermells han optat per un 5d7 i un 3d7. Han aprofitat tota l’atenció de la plaça de Sant Jaume en la segona ronda per alçar un 4d8. Amb aquest castell trenquen el sostre de les diades de Santa Eulàlia, ja que fins ara no s’hi havia vist cap castell de vuit.

4d8 dels Castellers de Barcelona (Barcelona 17/02/13)

Els Borinots  han encetat la temporada del 20è aniversari de la colla. Els de Sants han portat a plaça un 5d7 en la primera ronda. El segon castell ha estat un 7d7, el millor que han fet en una diada de Santa Eulàlia. Finalment, han descarregat un 4d7 amb agulla.

7d7 dels Castellers de Sants (Barcelona 17/02/13)

El castell estrella dels de la Vila de Gràcia  també ha estat un 7d7, el millor que ha portat la colla per la festa d’hivern de la ciutat. En les rondes semiconjuntes, els graciencs han alçat un 3d7 i un 4d7.

7d7 dels Castellers de la Vila de Gràcia (Barcelona 17/02/13)

Els Castellers del Poblesec  han superat els seus resultats d’anteriors diades de Santa Eulàlia amb un 5d7. Els Bandarres també han descarregat un 3d7 i un 4d7.

5d7 dels Castellers del Poble Sec (Barcelona 17/02/13)

Els Castellers de la Sagrada Família  han apostat pel 5d7 en la ronda en solitari. Per a les semiconjuntes, han descarregat un primer 4d7 amb agulla i un 4d7.

5d7 dels Castellers de la Sagrada Família (Barcelona 17/02/13)

La Jove de Barcelona  ha alçat un 3d7 en la primera ronda. Els de la camisa burdeus han tancat la segona ronda de la diada amb un 4d7. La Jove ha completat l’actuació amb un 7d6 amb dues enxanetes.

4d7 de la Jove de Barcelona (Barcelona, 17/02/13)

Font: BTV

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: