Al 2014: Concurs7, Concurs8 i Concurs9


El passat dissabte a Tarragona es va celebrar una taula rodona sobre el Concurs, dins dels actes del XXVè aniversari dels Xiquets del Serrallo. Un acte que va servir per valorar la darrera edició. Tots els ponents ho van fer en clau positiva. L’èxit va ser evident malgrat detectar-se alguns aspectes a millorar, com el sistema de venda d’entrades.

4d9f de la Colla Jove de Tarragona (Concurs 2012)

Un dels pocs elements aportats de cara el futur va ser la integració del Concurs de Torredembarra, el Concurs7, en els actes de la biennal castellera. Enguany hi haurà edició normal, com cada any senar, i l’any vinent s’integraria en la única competició que passaria a comptar amb tres jornades. Aquesta és la intenció des de Tarragona i que sembla comptar amb l’acord de totes les parts. El Concurs7 se celebraria el dissabte anterior al cap de setmana de Concurs Tarragona. Aquest dijous es podria tancar l’acord segons va informar el comissionat Josep Bargalló.

4d7a dels Minyons de l’Arboç (Concurs7 2011)

Per complir el calendari caldrà que en breu es convoqui l’assessora per elaborar l’oportú reglament (nova taula de punts inclosa). Si el sistema de classificació es manté caldrà que abans de l’1 de setembre estigui resolta la taula de punts. Les colles hauran de planificar a les palpentes fins llavors.

4d8 dels Xics de Granollers (Concurs 2012)

Proposta per castell de tall 

Segons els resultats del 2012 les colles quedarien repartides de la següent manera:

Torredembarra convidaria a les colles de 7. Fins a la torre de 7 carregada. Fins a 17 colles.
El dissabte hi participarien les colles de 8, des del 4d8 carregat (torre de 7 descarregada), 21 colles.
El diumenge quedaria reservat a les colles de 9 (des del 5d8 descarregat). 11 colles (comptant Minyons de Terrassa).

4d7 de la Jove de Barcelona (Concurs7 2011)

Aquest sistema, més senzill, evitaria la duplicitat de rànquings i és més fàcil de seguir. No fan falta calculadores ni un reglament que reguli les actuacions de la temporada. El millor castell de cada colla determina la jornada on participarà. De fet el Concurs no és una competició de regularitat si no de màxims.

9d8 de la Colla Vella (Concurs 2012)

Val a dir que les colles de 7 de Tarragona tindrien el dret d’actuar el dissabte. Tot i que el repte de carregar el 4d8 o descarregar la torre de 7 no és un impossible  Els Nois de la Torre podrien participar fora de competició al Concurs7 i competir el del dissabte, en cas de classificar-se per actuar a Tarragona. 

Font: @bloccasteller

Anuncis

One Response to Al 2014: Concurs7, Concurs8 i Concurs9

  1. Etor says:

    No m’acaba de semblar molt bé que la classificació es condicioni a un castell límit. Moltes colles faran barbaritats per a descarregar-lo i poder-se classificar. Ai….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: