Dues colles més arriben als vuit pisos


Les colles castelleres es treuen la son de les orelles i comencen a mirar amunt. Aquest cap de setmana dues colles més han arribat als vuit pisos mentre la formació capdavantera, els Castellers de Barcelona, ha sabut mantenir el llistó ben alt en descarregar la segona clàssica de castells de vuit de la temporada. Vic, Manresa i Barcelona han centrat l’atenció del cap de setmana previ a la sequera de Setmana Santa.

3d8 dels Castellers de Barcelona (24/03/2013)

Els Castellers de Barcelona lideren la temporada

Després d’aconseguir els primers castells de vuit de l’any i la primera clàssica, el principal repte dels de la ciutat comtal era repetir la seva millor tripleta fora de casa. Avui han tornat a assolir els dos castells bàsics de vuit i la torre de set a Vic, i han demostrat que, ara per ara, cap colla els pot plantar cara. L’exhibició dels Castellers de Barcelona té un valor especial, ja que els permet mantenir el ritme en ple cap de setmana d’estrenes castelleres. Els Sagals d’Osona, la colla amfitriona, s’ha apuntat els primers set de set i tres aixecat per sota, mentre que els Xics de Granollers han hagut de treballar per apuntar-se el primer cinc de set de l’any.

5d7 dels Xics de Granollers (24/03/2013)

Gràcia i Sants s’apunten al grup de les colles de vuit

Els Castellers de la Vila de Gràcia amb el quatre de vuit i els Castellers de Sants amb el tres, han esdevingut avui la tercera i quarta colles a alçar construccions de vuit pisos. Curiosament, tres de les quatre colles formen part del conglomerat de colles de la ciutat de Barcelona, mentre que la quarta, també a la zona no tradicional, és la dels Castellers de Sabadell. Les estrenes d’aquesta jornada han estat molt especials, ja que tant uns com els altres han aconseguit els castells de vuit més matiners del seu historial.

3d8 dels Castellers de Sants (24/03/2013)

Els Minyons es fan pregar

Tot i arrencar més d’hora que mai, a primers de gener, i intensificar el nombre d’assajos, enguany, tres, en lloc dels dos habituals, els Minyons de Terrassa encara no han alçat el vol. A Manresa han aparcat les construccions de vuit pisos per provar el primer dos de set de l’any i descarregar el multitudinari set de set. Els malves estan treballant molt bé els relleus als seus troncs i, de moment, s’han centrat a ampliar ventall d’estructures. Malgrat tancar una bona actuació, avui han ensopegat amb el dos de set. La indecisió de l’enxaneta els ha obligat a desmuntar el castell més important dels que han dut a plaça.

7d7 dels Minyons de Terrassa (24/03/2013)

La Jove de Tarragona ja veu plaça

Dissabte, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, va aprofitar la fira TastaVerd, a Riudecanyes, per alçar els seus primers castells de l’any. L’actuació en solitari de la colla tarragonina va portar els primers castells de la gamma alta de set als del carrer Cós de Bou. Van descarregar els dos castells bàsics, el tres i el quatre, i van apostar pel quatre amb el pilar i el cinc de set com a castells més importants. La primera actuació de la temporada els va servir per fer proves molt positives en els seus poms de dalt.

Font: diari ARA

Anuncis

2 Responses to Dues colles més arriben als vuit pisos

  1. Carles Paniello (Pani) says:

    Tant costa ja no dic demanar permís als autors de les fotos, però si més no citar-ne l’autoria?!!!

  2. Hola Carles,

    la majoria de les fotografies d’actualitat que pengem al Pati les trobem en cercadors de fotografies penjades a Twitter i no en sabem l’autoria. A més, no ens descarreguem les fotografies sinó que les pengem a través de l’enllaç a aquestes. Quan ens apareix en el peu de la fotografia l’autoria, la copiem al Pati però quan l’obtenim de cercadors ens és gairebé impossible saber l’autoria…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: