Un documental recull l’experiència castellera de dos nens angolesos


El Canal 33 estrenarà el proper 4 d’abril (22.35 h) No plorar maiun documental internacional que parla de l’experiència de dos nens angolesos que van venir a Barcelona per poder tornar a caminar i del lligam únic que van establir amb els Castellers de Barcelona. Abans, però, se’n farà una preestrena al local dels Castellers de Barcelona (C/ Bilbao, 212-214), el proper dimecres 27 de març a les 20 h, en una sessió oberta a tothom.

No plorar mai retrata de manera íntima la vida de la Cassinda (10 anys) i el Romeo (12 anys), que viatgen a Espanya per a la rehabilitació de greus lesions a les cames. Durant la seva recuperació a Barcelona, descobreixen el poder de la solidaritat a través de les amistats que construeixen en el món dels castells, de la mà dels Castellers de Barcelona. Tots dos són captivats per l’assaig i acceptats com una part més de l’equip.

Filmat durant sis anys, el documental d’una hora de durada relata també la tornada dels nens a casa seva i el desafiament que comporta conciliar les diferents condicions dels dos mons. En podeu veure el tràiler en aquest enllaç.

 Font: CCCC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: