La Vanguardia estrena un canal digital per a la informació castellera


LaVanguardia.com ha posat en marxa aquesta setmana el canal Castellers, dins de la secció de Cultura. El canal està pensat com un espai que englobi tot tipus d’informació sobre el món casteller, des de l’actualitat castellera marcada per l’agenda fins a entrevistes, reportatges i opinió. El mitjà ofereix aquesta informació íntegrament en català a través de set seccions: actualitat, cròniques, entrevistes i opinió, places, TV (amb material audiovisual), agenda i resultats. A més també hi haurà un espai per a la participació dels lectors.

El canal Castellers compta amb tres redactors que informaran in situ de l’actualitat castellera i la col·laboració de proximitat de les colles i de diferents experts castellers que ajudaran a entendre al públic menys habituat les claus del fet casteller.

El Canal Castellers de LaVanguardia.com té un menú específic amb set seccions diferenciades que permeten organitzar i classificar totes les informacions relatives als castellers que es publicaran de forma continuada. L’actualitat al voltant d’aquesta tradició s’englobarà en la secció Actualitat mentre que les cròniques amb tot el que ha passat durant les jornades tindran un espai a la secció Cròniques. Al canal Castellers hi haurà un espai per a entrevistes a personatges destacats així com articles d’opinió en les seccions Entrevistes i Opinió, respectivament.

Els reportatges sobre els diferents punts de la geografia catalana on se celebra aquesta tradició s’inclouran en la secció Places mentre que a la secció TV es poden trobar continguts informatius en format audiovisual. L’agenda amb tots els actes previstos -a la secció Agenda- i els resultats presentats de forma sintetitzada -a la secció Resultats- formen part del menú desplegable de la secció.

Els continguts multimèdia que formen el canal Castellers són elaborats per periodistes especialitzats en la temàtica i que formen part de l’equip de l’agència de comunicació Pauta Media. Els tres redactors informaran in situ de l’actualitat castellera de forma continuada amb la publicació de continguts exclusius.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: