Decidit el cartell de la diada de Sant Fèlix 2013


La Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, una de les més antigues i importants del fet casteller ja té el cartell definit. Els cinc administradors de torn d’aquesta Festa Major 2013 s’han decantat pel cartell més clàssic dels darrers anys. És a dir: amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i l’absent durant l’edició de la temporada passada,  la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

Així la Colla Joves tornarà a la capital de l’Alt Penedès per aixecar els seus castells després de caure del cartell de l’any passat en detriment de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La gran temporada del 2012 protagonitzada pels vermells gràcies als dos 5d9f i el 4d9 sense folre coronat, ha sigut un motiu irrenunciable per tornar a convocar-los pel 30 d’agost.

4d9 sense folre carregat, Colla Joves (Valls, Santa Úrsula 2012) Fotografia: Colla Joves

I si en la temporada passada els administradors es van decantar per les 4 formacions capdavanteres del moment,  enguany el criteri és diferent. Amb els Minyons de Terrassa per exemple, s’ha tingut en compte el bagatge i el compromís en aquesta diada on hi participen ininterrompudament des de 1984 deixant en moltes ocasions castells de la gamma extra, com per exemple, el 4de9 sense folre descarregat a la temporada del 2001. Durant el curs passat, tot i aixecar 4 castells de gamma extra, els seus resultats no van ser suficients per situar-se entre les 4 millors colles (si ens atenem als discutits rànkings) i aquest és un dels arguments que des de fa molts anys serveix per escollir les colles de Sant Fèlix.

4d9 sense folre dels Minyons (Sant Fèlix 2011) Fotografia: Minyons

La de Sant Fèlix, el 30 d’agost,  és una de les cites que més expectació genera al llarg de la temporada castellera i on s’acostuma a veure més gammes extres reunits en una mateixa plaça.

Font: festa directe!cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: