Els castells tornen a la televisió


Enguany els castells tornen a tenir presència a les cadenes de televisió. Els principals programes de temàtica castellera es mantenen en la graella de les respectives cadenes, i mantenen el seu focus de seguiment.

La televisió local tarragonina TAC12 va estrenar el passat tres de juny el seu programa casteller, “Finet i pel mig”, que enceta enguany la seva quarta temporada. Carles Cortés, Àlex Alonso i Francesc Domènech s’encarregaran de conduir el programa que centra el seu focus d’atenció en les colles tarragonines sense perdre de vista la realitat del món casteller. El programa es pot veure a les comarques del Garraf i el Penedès a través del Canal Blau TV, i, com a novetat, podrà veure’s a través d’Ebre TV a les terres del delta.

L’estrena del programa tarragoní ha coincidit amb l’anunci del retorn a la pantalla de “Quarts de nou” al Canal 33, que continua a la graella de la televisió pública catalana i enguany encetarà la novena temporada amb Raquel Sans i Elisabet Carnicé com a conductores del programa. El programa televisiu de referència del món casteller informarà setmanalment de l’actualitat castellera a partir del 26 de juny i oferirà retransmissions en directe de les principals jornades de la temporada.

th

D’altra banda, la Xarxa (XAL), en coproducció amb Penedès Televisió, mantenen la seva fidelitat al món casteller amb el programa “Va de castells” que va engegar motors el passat mes de maig i manté setmanalment la seva informació de les principals jornades castelleres del cap de setmana.

BTV no es queda enrere, i per tercera temporada ofereix un seguiment de les colles barcelonines al magazine de les tardes “Connexió Barcelona”, amb una secció especialitzada en informació castellera presentada per Rafel Lujan.

Font: Canal castellers de La Vanguardia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: