El fet casteller en un vídeo promocional d’una companyia aèria


La companyia aèria Emirates ha publicat el seu nou vídeo promocional amb el lema ‘Hello Tomorrow’ en el que apareix la colla dels Minyons de Terrassa coronant un tres de nou amb folre al Raval de Montserrat. El vídeo presenta diferents ciutats del món com París o Nova York i cultures com el festival dels colors (Holi) hindú, els correbous de Pamplona, els fanalets voladors asiàtics o els castells a Catalunya.

Segons el vídeo, la companyia vol representar els “ponts entre gent i llocs diferents, entre cultures i idees, entre allò que és imaginat i allò real”. Per escenificar-ho, han buscat imatges representatives d’arreu del món i els castells han estat una de les cultures triades. D’aquesta manera, Emirates ha situat el fet casteller al nivell mundial comparant-lo amb alguns dels actes culturals més vistosos del món.

El vídeo comença amb la imatge d’un noi de mitjana edat observant el món des d’un vehicle de luxe al baixar d’un avió i acaba al mig de l’Índia amb el mateix noi creuant un atapeït carrer en un antic autocar mentre la veu narradora recorda que “el demà és aquí i tot és possible. Hello tomorrow!”

Font: La Vanguardia (canal castellers)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: