Els Xics participem al “I repte de Fotografies Castelleres per Instagram”


Descobreix Catalunya ha posat en marxa el I Repte de Fotografies Castelleres per Instagram, un concurs que busca la màxima participació d’aficionats als castells i la fotografia via aquesta xarxa social i que compta amb la col·laboració de la CCCC i de diverses colles castelleres, entre les quals els Xics de Granollers. El repte ja està en marxa i es poden penjar fotografies fins al 4 d’agost.

Mecànica del repte

Hi haurà dues categories:

  1. Una primera general, en la qual poden participar imatges de qualsevol Colla Castellera de Catalunya. Entre totes elles se seleccionaran les tres millors, una de les quals serà la guanyadora en categoria general del repte i s’endurà un dels productes que oferirà El Nan Casteller, junt amb un exemplar del llibre “Castells i castellers” de l’editorial Lunwerg, gentilesa, en aquest cas, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Caldrà etiquetar les fotos amb #reptecastellsdc.
  2. Un segona categoria específica, en la qual es preseleccionaran quatre fotografies per cada Colla que patrocina el repte (les colles participants són: Minyons de Terrassa, Castellers de Sabadell, Colla Castellera de Figueres, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Marrecs de Salt, Xics de Granollers, Xiquets de Reus i Xiquets del Serrallo). Es premiarà la millor imatge de cada Colla amb un lot de merchandising que aquesta oferirà junt amb una “experiència castellera”, viure un assaig o una actuació castellera en directe, de la mà d’un dels seus membres.

L’etiqueta per a les fotografies dels Xics és #xicsdegranollersdc. En aquest enllaç que us hem creat, podeu veure totes les fotografies presentades amb la categoria dels Xics.

Primer premi del concurs #castellgrafic, a consideració del jurat. Fotografia de @SERACATBCN, Marc Serarols

Cal remarcar que els Xics som un dels precursors dels concursos d’Instagram amb fotografies castelleres. Els Xics vam promoure el concurs #castellgrafic pel darrer tram de temporada de l’any passat amb un èxit considerable per ser un dels primers del món casteller després del que es va organitzar pel Concurs de Castells de l’any passat.

Premi en la categoria “Xics de Granollers” del concurs #castellgrafic. Fotografia de @nramonrovira, Ramon Rovira

Bases del repte

  • Durada: des de l’ 11 de juliol fins diumenge 4 d’agost a les 24h.
  • Seran vàlides les imatges antigues i noves, tot i que es valorarà positivament i serà un criteri a tindre en compte en la selecció de les mateixes la seva actualitat.
  • Citar el nom de la colla, data i població de l’actuació i si és possible la tipologia de Castell.
  • Etiquetar les imatges amb #reptecastellsdc en la categoria general i amb la corresponent etiqueta de la seva respectiva colla en el cas de la categoria específica, és a dir que sigui una fotografia d’una de les colles col·laboradores, les dels Xics amb #xicsdegranollersdc.
  • No hi ha límit de fotografies per autor/a.
  • Ser l’autor/a de la imatge.
Anuncis

One Response to Els Xics participem al “I repte de Fotografies Castelleres per Instagram”

  1. Retroenllaç: Més de 1400 fotos de castells al repte d’Instragram de DescobreixCatalunya | El Pati digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: