Els Xics marxen de vacances amb la vista posada en el 3d8 i el 2d8f


Des que els Xics de Granollers s’han tornat a posar la camisa grana aquesta temporada, han descarregat dues estructures bàsiques de castells de 8 de forma segura: el 4d8 i el 2d7. En el cas del carro gros, des del març fins aquest juliol n’han descarregat cinc, i la torre l’han assegurada en set ocasions. Un primer tram de temporada, doncs, molt exitós per a la colla granollerina, que convida a l’optimisme i a marcar-se nous reptes.

Primer 4d8 descarregat pels Xics aquesta temporada en motiu de les festes de l’Ascensió (Granollers, 12/05/2013)

En aquesta línia, el cap de colla dels Xics, Sergi Palau, subratlla que “ara és el moment de fer un pas endavant: tenim la possibilitat de fer el 3d8 i el 2d8f. S’està treballant en aquesta línia als assaigs i si es poden preparar amb garanties els portarem a plaça després de la Festa Major de Blancs i Blaus”. És a dir, que els Xics preparen un mes de setembre històric. De fet, fa més d’un any que cada assaig acaba amb una prova de folre per tal d’anar acostumant a la colla a treballar la soca, pinya que suporta el folre d’un castell.

2d7 descarregat davant de la Sagrada Família (Barcelona, 21/04/2013)

Es busquen més castellers

Amb la vista posada en el 3d8 i el 2d8f, els Xics comencen ara vacances, fins el 16 d’agost, moment en que es reprenen els assajos i les actuacions: el diumenge 25 a la Festa Major de Vilanova del Vallès, i el diumenge 1 de setembre a la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers.

4d8 dels Xics a Mollet del Vallès (09/06/2013)

Conscients que per fer grans castells es necessita quanta més gent millor, la colla ha endegat una campanya de promoció oberta a la participació de tothom que en vulgui formar part. Amb el nom #enGrana’t, els Xics conviden a, entre tots, aconseguir que l’engranatge casteller creixi a Granollers i assolir així grans castells.

D’altra banda, durant l’última assemblea de la colla, els Xics de Granollers van acordar, per votació, adherir-se a la Declaració de sobirania i el dret de decidir del poble de Catalunya.

Font: NacióGranollers.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: