Els Vailets de Gelida busquen ajuda econòmica a través de Verkami per refundar la colla


Ja són diverses les colles castelleres que busquen ajuda econòmica a través de la suma de petites aportacions individuals, el que es coneix com a crowdfunding, per tal de finançar projectes. Verkami, una iniciativa catalana de crowdfunding, ja fa temps que és utilitzada per colles castelleres.

Els Bordegassos de Vilanova van ser els pioners en usar aquesta eina per tal de finançar, en el seu cas, la Diada del seu 40è aniversari (l’any 2012). Van aconseguir, a temps, els 3000€ que necessitaven i van poder fer realitat el seu projecte.

Darrerament, Verkami ha estat utilitzat per colles de nova creació a fi d’aconseguir l’empenta econòmica necessària per tal de crear una nova colla castellera. Els primers van ser els Esperxats de l’Estany que buscaven finançament pel seu bateig com a colla castellera i també van aconseguir el suport econòmic que buscaven. Seguidament va ser el torn dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta que també volien finançar el seu bateig i oferir, a banda de l’actuació castellera, concerts, sopars i més actes de cultura popular. De nou, també es va aconseguir l’ajuda necessària per dur a terme el seu projecte.

La darrera colla a apuntar-se a aquesta iniciativa han estat els Vailets de Gelida que en el seu cas particular demanen ajuda per tal de refundar la colla. Se’ls pot ajudar fins a finals de mes i veient la bona resposta inicial del projecte, de ben segur aconseguiran l’import que necessiten per acabar de pagar l’assegurança, convidar colles castelleres per la seva refundació, entre d’altres.

3d6 dels refundats Vailets de Gelida

Podeu trobar més informació dels Vailets de Gelida a l’article que vam publicar ja fa mesos.

Anuncis

One Response to Els Vailets de Gelida busquen ajuda econòmica a través de Verkami per refundar la colla

  1. Retroenllaç: El nou entreteniment casteller del nadal | El Pati digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: