Els Xiquets de Tarragona posen en marxa la campanya #estemapunt per atacar el 5de9 amb folre a Vilafranca


Els Xiquets de Tarragona han posat en marxa aquesta setmana la campanya #estemapunt, amb la qual volen engrescar els seus castellers i simpatitzants, així com els tarragonins en general, de cara al seu assalt a la gamma extra, que preparen per la Diada de Tots Sants en forma de 5d9f.

Intent desmuntat de 5d9f dels Xiquets de Tarragona (Vilafranca, Tots Sants 2012)

El títol de la campanya –la major dels darrers anys al carrer Santa Anna- simbolitza que l’agrupació se sent preparada per enfrontar aquest repte, atesa la seva maduresa, ambició i progressió dels darrers anys. #estemapunt vol dir, doncs, que el moment històric dels Xiquets de Tarragona és l’adequat per enfrontar el repte, però òbviament no significa que la feina estigui feta. Les dues setmanes que venen seran decisives.

Per això l’eix central seran els tres assajos especials que s’han programat per aquest divendres, dia 18; divendres 25 i finalment dimarts 29. En els dos primers, per exemple, la colla oferirà un frankfurt per sopar a cadascun dels assistents. A més, s’ha instal·lat un original “photocall” al·legòric a l’entrada del local per a què els castelleres es facin fotografies divertides que posteriorment es penjaran al mateix local i a Facebook.

Com no podia ser d’una altra manera en una campanya dels Xiquets, #estemapunt tindrà també un vídeo promocional, que veurà la llum també aquest divendres durant el primer dels assajos especials. Una nit, per cert, que es completarà a més amb una nova entrega de camises als nouvinguts.

“Photocall” al local d’assaig dels Xiquets de Tarrgona.

I és que l’assaig d’aquest divendres 18 és especialment decisiu per a l’entitat, tant per les proves que efectuarà del 5 de 9 com també per enllestir la Tripleta Màgica que vol intentar l’endemà dissabte, dia 19, durant la seva diada a la Plaça del Rei, cosa que convertiria aquest indret de la ciutat en nova plaça de 9.

Aquesta vegada, la campanya comptarà a més amb una samarreta commemorativa que també veurà la llum aquest divendres, i que, com el vídeo, juga amb el concepte #estemapunt i el moment que viu la colla. A banda, s’han editat cartells que estan sent penjats per la ciutat, i s’instal·larà també un plafó de grans dimensions a la Rambla Nova.

Finalment, els Xiquets de Tarragona han convocat també un concurs a Twitter, en què es premiaran els missatges amb l’etiqueta #estemapunt que més acceptació tinguin, una iniciativa que, com les altres, persegueix motivar els castellers i fer arribar la campanya al màxim nombre de tarragonins possible.

Font: FestaDirecte.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: