Somcastellers.cat, nova xarxa social dedicada al col·lectiu casteller


Som castellers” és el nom d’una nova xarxa social dedicada específicament al col·lectiu casteller, amb l’objectiu d’aglutinar tota l’activitat castellera en un únic espai en el referent a la part social inter-colla. La xarxa es va posar en funcionament el dia 7 d’octubre i fins al moment hi han registrats més de 400 membres. L’administrador de la xarxa, un casteller particular, està interessat en rebre el màxim de feedback per millorar les funcionalitats, privacitat i seguretat.

A “Som Castellers” l’important és la part castellera dels seus membres i no les seves vides privades. D’aquesta forma tothom pot treure la seva part castellera a aquesta xarxa i diferenciar-la de la seva vida privada, per exemple a Facebook o altres xarxes.

Quan una persona es registra a Som Castellers pot desenvolupar el seu perfil Casteller: Posar la seva fotografia castellera, indicar la seva colla o quina és la seva posició a un castell. Dins de la xarxa podem trobar tants grups com colles hi ha, i cada membre pot unir-se als grups que desitgi segons les seves afinitats amb les seves colles preferides. Cada grup a més té la seva secció de fòrum o debat.

Com qualsevol xarxa social, es poden compartir imatges, vídeos i fins i tot escriure un blog que es pot compartir amb les amistats o a través d’una Gaseta general. També es poden crear esdeveniments, que en aquest cas normalment són diades castelleres, i els altres membres poden ser convidats. Aquest indiquen si hi assistiran a aquests esdeveniments. La xarxa també té un fòrum de discussió general.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: