La diada de Santa Úrsula suma quatre castells de gamma extra


En un final trepidant de temporada, les principals colles del món casteller s’apunten una espectacular jornada de gamma extra. La cara del cap de setmana ha estat a Valls, on les dues formacions vallenques han sumat un total de quatre estructures del màxim nivell. Els Minyons de Terrassa, a Girona, no han tingut tanta sort. Han provat sense èxit el dos de nou amb folre i manilles, que, en caure, ha condicionat la resta de la seva actuació. Cal destacar l’exhibició dels Castellers de la Vila de Gràcia a Vilafranca del Penedès, on han coronat el seu primer castell de nou pisos.

2d8f dels Marrecs (Sant Narcís, Girona, 27/10/2013) Fotografia: Marrecs

La Joves de Valls descarrega el quatre de nou sense folre

La diada de Santa Úrsula ha servit a la Colla Joves Xiquets de Valls per completar una temporada excel·lent. Han descarregat el quatre de nou sense folre i el segon cinc de nou de la temporada, però han fallat amb el nou de vuit. A la repetició de la tercera ronda han provat el pilar de vuit amb folre i manilles, que han aconseguit carregar al segon intent. Enguany, la colla ha sumat set tripletes màgiques, ha recuperat el gran espadat i, amb els d’avui, ha descarregat quatre castells de gamma extra.

4d9sf de la Colla Joves (Santa Úrsula, Valls, 27/10/2013)

La Colla Vella ensopega amb el tres de deu

Tot i provar-ho en tres ocasions, la Colla Vella dels Xiquets de Valls no s’ha pogut apuntar el seu màxim castell a la diada de Santa Úrsula. Els dos primers intents s’han desmuntat per la indecisió de la canalla, espantada pels crits del públic. El segon ha fet llenya quan desmuntaven i el tercer ha pujat amb problemes a l’encaix de les manilles i el pis de quarts. Els rosats han carregat el cinc de nou i han descarregat el tres, però han marxat de plaça contrariats en veure com la seva colla rival completava el gran espadat en ronda de castells.

Intent desmuntat de 3d10fm de la Colla Vella (Santa Úrsula, Valls, 27/10/2013) Fotografia: @leewiis_

Intent desmuntat de 3d10fm de la Colla Vella (Santa Úrsula, Valls, 27/10/2013) Fotografia: @leewiis_

Els malves no poden amb el dos emmanillat

Els Minyons de Terrassa no han tingut la sort de cara a la diada castellera de les Fires de Sant Narcís de Girona. Han fet llenya a primera ronda en intentar el dos de nou amb folre i manilles i això els ha passat factura. Han completat el tres de nou i el cinc de vuit però han tornat a caure quan coronaven el quatre de nou folrat a última ronda. Els Marrecs de Salt han completat la millor actuació de la seva història, han descarregat la tripleta de castells de vuit i el pilar de sis. Els Capgrossos han descarregat el quatre de nou però han fet llenya del tres després de carregar.

3d9f dels Minyons (Sant Narcís, Girona, 27/10/2013)

Els Castellers de la Vila de Gràcia esdevenen colla de nou

La colla dels Castellers de la Vila de Gràcia ha aprofitat la diada vilafranquina del Roser per col·locar-se els galons dels nou pisos. Els de la camisa blava han rubricat la millor actuació de la seva història. Han carregat el seu primer tres de nou amb folre i l’han acompanyat del dos de vuit amb folre, el quatre amb el pilar i el pilar de sis. Els amfitrions de la diada, els Xicots de Vilafranca, també han aconseguit el seu premi, ja que han carregat el primer cinc de vuit de la seva història i han aconseguit la seva millor actuació. Els Castellers de Sant Cugat han completat la tripleta de castells de vuit i els Minyons de l’Arboç han descarregat castells de set pisos.

3d9f carregat dels Castellers de la Vila Gràcia, primer del seu historial (Vilafranca, 28/10/2013)

El tres de nou dels Saballuts es resisteix

Els Castellers de Sabadell han tornat a provar avui el tres de nou amb folre a la diada de la colla. Els de la camisa verda ho han intentat en dues ocasions. El primer intent l’han hagut de desmuntar, i el segon ha cedit abans de l’aleta. Si bé no han aconseguit el premi dels nou pisos, s’han apuntat el primer set de vuit del seu historial. Els han acompanyat els Castellers de Vilafranca, que han completat la tripleta màgica, i els Castellers de Barcelona, que han carregat el vuitè castell de nou pisos de l’any.

Primer 7d8 dels Saballuts (Sabadell, 27/10/2013)

Font: diari ARA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: