El torneig casteller obre les portes


El Torneig de Futbol Sala Casteller s’ha vist forçat a redimensionar-se degut a la gran demanda de participació per part de les colles castelleres. Les inscripcions van obrir-se dilluns 2 de desembre a les 9 del matí i en poques hores van quedar exhaurir-se les 32 places desponibles. En 48 hores, el nombre de colles en reserva ha pujat fins a les catorze i això ha fet que l’organització es replantegés el format, donant cabuda a les primeres vuit formacions que havien quedat en espera.

Imatge general de les instal·lacions esportives de Les Comes d’Igualada. Fotografia: ACN / Diputació de Barcelona

Per primer cop, el torneig casteller comptarà amb 40 colles participants i això farà créixer de manera substancial el nombre de participants. Fins al moment, l’organització ha confirmat vuit pistes de joc i això també farà que canviï el format de la fase de classificació que es jugarà durant la jornada de dissabte 15 de febrer.

80202ad0560111e3b1eb0e70da4c91da_8

El creixement del món casteller s’ha vist reflectit en el torneig casteller. Si ara fa uns anys aquest donava cabuda a la meitat de les formacions, amb 87 colles castelleres donades d’alta a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el torneig ha de fer un esforç per satisfer aquesta crescuda.

Font: canal castellers La Vanguardia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: