La Coordinadora reforça la formació orientada a la prevenció de riscos


Des de fa ja quatre anys, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza anualment Cursos de Primers Auxilis Castellers per als responsables mèdics de les formacions associades. Enguany, a més, s’han iniciat una sèrie de cursos de formació continuada en temes de salut i prevenció de lesions per donar una resposta i una formació addicional a tots aquells castellers que ja hi han assistit. El passat 14 de desembre, el Director Científic i Mèdic de la CCCC, Daniel Castillo, va impartir al local dels Castellers de Sabadell una classe sobre Traumatismes Castellers.

Curs de traumatismes castellers al local dels Saballuts. Font: Castellers de Sabadell

La darrera edició del curs de primers auxilis va comptar amb 24 inscrits i la Coordinadora ja està preparant-ne un per a inicis del 2014 degut a que la demanda va superar la gent que podia acollir l’organització en una sola edició. El nou curs de traumatismes va comptar amb l’assistència de 35 alumnes.

Curs de primers auxilis castellers (23/06/2009)

Segons declaracions de Daniel Castillo, “valorem de manera molt positiva [les dades d’assistència] i demostren una vegada més l’interès de la gent castellera pels temes de seguretat, salut i prevenció”. Així mateix, ha comentat que “tenim intenció d’ampliar l’oferta d’aquests cursos i anar-ne fent durant tot l’any, en funció de la demanda”.

Curs de primers auxilis castellers (23/06/2009)

El curs de primers auxilis ofereix als responsables mèdics de les colles castelleres unes nocions bàsiques de primers auxilis, així com la formació necessària per l’ús de desfibril·ladors semi-automàtics. Tots els assistents reben l’acreditació del Departament de Salut de la Generalitat per la utilització del DESA.

Font: Canal castellers de La Vanguardia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: