Conferències de temàtica castellera a la Bisbal


Durant els propers mesos de febrer i març tindrà lloc el 17è Cicle de conferències de temàtica castellera que any rere any organitza la Junta de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, de la Bisbal del Penedès. Com és habitual, les xerrades es faran en dissabte a les 19 h a la Societat (carrer del Doctor Robert, 1), i són obertes a tothom.

La Bisbal del Penedès celebrarà al 2014 el dissetè cicle de conferències de temàtica castellera

Enguany encetarà el cicle Carles Herèdia Crusells el dia 8 de febrer, amb la conferència “Els anys difícils: de la Muixerra a la Colla Joves”.  La segona xerrada, el dia 22 de febrer, anirà a càrrec d’Efren Garcia Torrellas, i portarà per títol “El fet casteller, d’activitat cultural d’arrel tradicional a espectacle de masses”.

La tercera i darrera activitat serà el dia 15 de març i, com passa els anys parells, consistirà en una taula rodona sobre el Concurs de Castells. Hi participaran Raquel Sans (moderadora), Xavier González (director del Concurs), i un representant dels Castellers de Vilafranca, de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: