Els Castellers de Santpedor celebren la seva primera assemblea


Els Castellers de Santpedor van celebrar el passat diumenge la seva primera assemblea ordinària després d’haver estat acceptats com a membres de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La capella de Sant Andreu es va omplir a vessar en una jornada on es van decidir aspectes importants pel futur de la colla. Totes les decisions es van resoldre per una amplíssima majoria.
El punt més important era l’elecció de la junta tècnica que regirà el assajos el proper any. Un cop esgotat aquest període, es convocarà una nova votació per escollir-ne una de nova que ja tindrà un mandat de dos anys. Els membres escollits podran presentar-s’hi de nou.

Assaig dels Castellers de Santpedor.

Pel mateix marge de vots s’han aprovat els estatuts interns de la colla castellera. Altres decisions preses en la mateixa assamblea han estat l’elecció del color daurat com a color de la camisa, la convocatòria d’un concurs popular per escollir l’escut i fixar el dia 14 de juny com a data del bateig dels Castellers de Santpedor. Els Salats de Súria i els Sagals d’Osona seran les colles padrines.

2d6 dels Castellers de Santpedor (29/09/2013). Fotografia: ‏@joannetbb

Els Castellers de Santpedor començaran els assajos el proper divendres 7 de març. A mesura que avanci la temporada passaran d’assajar un dia o fer-ho dos cops a la setmana.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: