Apadrinar un casc per fer créixer el món casteller


Davant la manca d’ingressos a la que s’han d’enfrontar com a colla castellera en formació, els Laietans de Gramenet han optat per una nova via de mecenatge que encara no havia conegut el món casteller. Han iniciat una campanya, destinada essencialment a les xarxes socials, sota el lema “Apadrina un casc!”. Aquesta iniciativa busca recursos per poder afrontar la compra d’una de les mesures de seguretat passiva més generalitzada al món casteller, el casc que estan obligats a utilitzar tots els membres del pom de dalt d’un castell.

Els Laietans han publicat un vídeo promovent la campanya i han posat en marxa l’etiqueta #apadrina1casc a Twitter. Tot i que no hi ha cap limitació d’edat, el pom de dalt d’una estructura castellera acostuma a estar formada per canalla, que és qui corona el castell. En el vídeo, que recorda els anuncis d’apadrinaments impulsats per diverses ONG, cada nen de la colla mira a la càmera, es presenta i demana un casc.

El preu de cada apadrinament és de 60€ i, com en el cas de les organitzacions no governamentals, els Laietans enviaran una fotografia del casc apadrinat amb el seu portador o portadora i informaran periòdicament de les seves fites i progressos a cada un dels padrins. La colla ha facilitat les donacions via PayPal tot i que també és possible realitzar-les per transferència convencional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: