Un Sant Medir de vuit


El passat diumenge es va celebrar la trobada de colles de Sant Medir, que reuneix a Castellers de SantsCastellers de la Vila de Gràcia Castellers de Sant Cugat, que enguany exercien d’amfitrions a la plaça d’en Coll de Sant Cugat. És la primera actuació de l’any pels de la camisa verda i la segona per les dues de Barcelona, que ja van actuar per Santa Eulàlia descarregant els primers castells de 7 de l’any. Els precedents deixaven el millor castell d’aquesta diada en el 2d7, descarregat per primer cop pels vallesans el 2011, i el 2012 i 2013 pels graciencs.

El primer 3d8c de la temporada 2014 dels Castellers de Sant Cugat (Sant Cugat, 9/03/2014). Fotografia: Gausacs

Obrien rondes els Castellers de Sant Cugat, que van optar pel 2d7 (castell que van descarregar 14 vegades el 2013) per començar l’actuació. A segona ronda, van apostatr fort i van atacar el 3d8. El castell va pujar ferm en tot moment fins l’aleta, deixant una carregada treballada però segura. En el moment de la sortida de la canalla, una rebrincada va descol·locar l’enxaneta, que va relliscar i es va endur tot el pom, deixant el primer 3d8 de l’any en carregat per despenjament, ja que el tronc va quedar dret fins a quints. La caiguda va fer rebaixar les pretensions i  van apostat pel 4d7 per tancar les rondes, que van descarregat sense problemes.

4d8 dels Castellers de la Vila de Gràcia

4d8 dels Castellers de la Vila de Gràcia (Sant Cugat, 9/03/2014).

Per la seva banda els Castellers de la Vila de Gràcia van descarregar el 2d7, el 4d8 i el 5d7 i els Borinots el 4d7a, 7d7 i 5d7.

Actuació de nivell per ser a primers de març, amb uns Castellers de Cugat que no veuen recompensada l’aposta pels vuit pisos, tot i haver estat assajant durant més d’un mes per treure el 3d8 al mes de març i donant mostra que el tenen prou assajat, sumant-li un bon 2d7 que mostra corda per temps. Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia s’han apuntat el primer 4d8 i el primer 2d7, engegant fort la temporada. I ,amb prou feines, amb una setmana d’assaigs, els Castellers de Sants ja han dut a plaça el 5d7 i el 7d7 amb la solvència de poder pujar-hi un pis aviat.

7d7 dels Borinots (Sant Cugat, 9/03/2014). Fotografia: Castellers de Sants

Llegeix més a festa directe!cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: