7d7, 3d8 i 4d9f faran de frontera al Concurs


Aquest és any de Concurs. Les tertúlies i les places aniran plenes sobre les previsions i expectatives de l’esdeveniment bianual. S’han convocat taules rodones i debats al respecte durant aquest any, dissabte passat se’n a celebrar una amb caps de colla i organització a la Bisbal. En paral·lel, la Comissió Assessora del Concurs està fent els darrers retocs en les normes de la competició, que no variaran substancialment. Una feina d’actualització i redacció habitual, i que inclourà algun petit canvi que serà presentat properament.

El que sí se sap ja és que es mantindrà el tall per els castells que donen dret a actuar en solitari, amb una regulació ben definida per a cadascuna de les tres jornades de competició. A Torredembarra, el Concurset tindrà el 7d7 com a castell mínim per actuar individualment. Del 5d7 en avall es farà en ronda conjunta. El dissabte de Concurs es mantindrà el 3d8, a partir de qual es podrà actuar sol. El tall del diumenge serà en el 4d9f, per sota s’actuarà conjuntament. D’aquesta manera queden delimitades les actuacions en solitari.

Diumenge participaran dotze colles, deu de les quals van fer castells de 9 l’any passat. Mai havien actuat a Tarragona tantes colles amb castells de 9 assolits la temporada anterior. Dissabte hi actuaran divuit, vuit de les quals van fer el 3d8 o castells superiors el 2013 que el donarien dret a actuar individualment. A Torredembarra hi seran dotze, com a mínim cinc podrien actuar en solitari.

Acaba de llegir la notícia a Revista Castells.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: