El Concurs de Castells organitza un taller de fotografia castellera


La Biennal del Concurs de Castells organitza un taller de fotografia castellera amb Antoni Coll. S’han programat dues edicions del taller, d’idèntic contingut. La primera tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny i la segona tindrà lloc els dies 27 i 28 de setembre. El taller s’adreça a fotògrafs aficionats amb coneixements de la tècnica fotogràfica (nivell mitjà) que desitgin treure partit a les seves imatges per tal de trobar i crear el seu propi estil en el marc de la fotografia de temàtica castellera. És imprescindible portar càmera fotogràfica personal tipus reflex.

Dates i horaris:

Taller maig-juny: dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny.

  • Dissabte 31 de maig (teoria. Lloc: Espai Turisme de Tarragona): de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
  • Diumenge 1 de juny (pràctica): seguiment d’una diada castellera (encara per definir) i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadament de 10 a 18 h.

Taller setembre: dissabte 27 i diumenge 28 de setembre.

  • Dissabte 27 de setembre (teoria. Lloc: Espai Turisme de Tarragona): de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
  • Diumenge 28 de setembre (pràctica): seguiment de la jornada del XXV Concurs de Castells a Torredembarra i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadament de 10 a 18 h.

El Fotògraf:

Antoni Coll (1975) es trasllada el 2007 a viure a Tarragona on, amb poc temps, els castells captiven la seva mirada fotogràfica i comencen a ser un dels seus temes de treball. Fotògraf habitual a les principals diades castellers i col·laborador de mitjans de comunicació com el Diari de TarragonaEl Punt AvuiDiari MésLa Vanguardia i d’institucions com Tarragona Turisme. Una fotografia seva va ser escollida com a imatge promcional del XXIV Concurs de Castells. Ha assolit nombrosos reconeixements en convocatòries fotogràfiques de temàtica castellera: 2n  premi “Tarragona digital 2010″, 1r  premi “Diada del Mercadal Reus 2011″, 1r premi “Mirades de Tarragona, Concurs de Castells 2012″ i 2n premi  “Instagram-Descobreix Catalunya Repte Castells 2013″.

Inscripcions:

Les inscripcions es poden formalitzar a partir d’aquest dijous 10 d’abril a partir de les 10 h a través de Tarracoticket. El curs té un preu de 20€ i les places són limitades.

Per a més informació:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: