Crònica de l’actuació de Temps de Flors a Girona


Girona, 18 de maig de 2014

Temps de Flors

Colles:

  • Marrecs de Salt, camisa blava
  • Castellers de Sabadell (Saballuts), camisa verda
  • Xics de Granollers

Descarreguem a Girona la primera Clàssica de Vuit de la temporada.

Castells:

  • Marrecs de Salt: p4cm, 2/7, 3/8c, 7/7, p5 i 3 p4 de comiat
  • Castellers de Sabadell: p4cm, 3/8, 4/8, 7/7,  p5 i 3 p4 de comiat
  • Xics de Granollers: 2/7, 3/8, 4/8, p5 i 3 p4 de comiat

Ja fa quasi un parell de setmanes els Xics vàrem descarregar la primera clàssica de vuit de la temporada. Sembla que aquest any ens hem abonat al titular: els Xics descarreguen “el no-sé-què” més matiner de la seva història. Ja ho deia el savi: si ens llevem ben d’hora ben d’hora…

3d8 dels Xics (Girona, 18/05/2014)

Sigui com sigui, ja hem pogut veure un grapat de torres de set, dos quatres de vuit i dos tresos de vuit, anem per feina. Molts titulars ja apunten que aquesta temporada promet. I què promet? Doncs com a mínim folrar la torre, i com a màxim, no sé…diu el Cap de Colla que la torre de vuit no és el nostre sostre. Així que jo ja vaig ampliant el vocabulari Xic, parlem de cinc de vuit, de pilar de sis, de set de vuit, de …Millor deixo de parlar, sóc perica i ben sabut és que quan els Periquitos comencem a mirar a Europa acabem patint per la permanència.

Tornant a la Clàssica de vuit de Girona, repasso de revolada una mica com van anar els castells, perquè no sigui dit que no faig crònica. 

2d7 dels Xics (Girona, 18/05/2014)

La torre de set, no sé si ja demana pujar dalt d’un folre, però si que va agafant estabilitat, i no és que li hagi mancat en algun moment, però si que ja tot el tronc es va coneixent els vicis. Els terços sembla que són els que van una mica més enderrerits, segueixen obrint-se un pèl. Tot sota control.

El tres de vuit, segurament va estar condicionat a la caiguda dels Marrecs, i es va veure nerviós en tot moment. Tot i així no va perdre les mides en cap moment.

I per últim, el quatre de vuit, treballat de cap a fi, i descarregat gràcies a què la canalla és ràpida i no s’ho pensa. 

4d8 dels Xics (Girona, 18/05/2014)

Repasso finalment tots els pilars que es van fer, des d’un de caminat, passant per un de cinc rejovenit (per fi) i tres de quatre molt simpàtics.

pd4 caminat dels Xics (Girona, 18/05/2014)

No podem dir que van ser uns castells fantàstics, però si que una actuació fantàstica. Descarregar aquests castells a Girona és per engrandir l’orgull grana. Aquest és l’orgull que hem de fer valer i demostrar diumenge a plaça, siguin quins siguin els castells que portem en cartell. Hi ha algú que tingui pressa? Recordo que estem a les acaballes del mes de maig. Tan el tres com el quatre tenen recorregut per millorar, i possibilitats.

pd5 dels Xics (Girona, 18/05/2014)

Esperem que l’Aplegador es quedi petit de mou aquesta setmana per poder assajar els castells amb garanties i que els hi posem fàcil a la Tècnica per acabar de decidir quins castells portar a plaça diumenge, en la segona actuació a casa, la primera gran actuació a la Porxada de la temporada.

Tres pd4 dels Xics (Girona, 18/05/2014)

No deixem que els límits ens els posi ningú, no pensem quin és el nostre sostre, treballem per tenir uns bons fonaments.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: