La II Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, el 28 de juny a Tarragona


La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i l’ajuntament de Tarragona coorganitzen la segona edició de la Jornada de Bones Practiques de Gestió en el Món Casteller, que se celebrarà en aquesta ciutat el dissabte dia 28 de juny. Aquesta és la segona edició d’una jornada que va arrencar l’any passat a Badalona i que vol esdevenir un referent de la mateixa manera que ja ho són les Jornades de Prevenció de Lesions en un altre àmbit. S’espera una assistència a l’entorn de les 150 persones.

Com a novetat, aquesta segona edició incorpora tallers a escollir, que en aquesta ocasió estan dedicats a temes com el micromecenatge, la protecció de dades, l’elaboració d’un pla estratègic, la confecció d’un calendari ajustat a les necessitats de la colla o la comunicació. A més, hi haurà una xerrada inaugural sobre castells i turisme a càrrec del doctor de la URV Jaume Gené i una taula rodona final sobre els models de junta.

La Jornada tindrà lloc al Seminari de Tarragona, i compta amb el suport econòmic del complex petroquímic de Repsol a Tarragona i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La inscripció és gratuïta.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: