La Colla Ziga Zaga: els valors que uneixen la Vella i la Joves


És la tercera colla castellera de Valls i ja han aconseguit algunes construccions de 5 pisos. La integren fins a 100 castellers il·lusionats per un projecte de nova planta. I han aconseguit que castellers de la Vella i la Joves aparquin la rivalitat per sumar esforços en aquesta agrupació que s’anomena Colla FM Ziga-Zaga. Un projecte que aglutina un centenar de discapacitats psíquics i que és una mostra més del valor social dels castells.

Foto de família de la colla. Foto: Colla Ziga Zaga

Els responsables de la colla es mostren engrescats davant l’envergadura de la iniciativa i la il·lusió dels castellers que, si abans no s’atrevien ni a mirar-se un castell de prop, ara ho farien tot per a pujar-hi. La colla ja està en contacte amb la CCCC per tal de poder disposar de la màxima seguretat.

La colla assaja, quinzenalment, els dimecres; i el cap de colla, Joaquín Murillo, és assistit per un membre de cada colla vallenca. Ara, l’objectiu és que els membres de la colla puguin alçar construccions tots sols i és per això que han intensificat les seves proves i ja han gaudit d’intercanvis amb d’altres colles com els Xiquets d’Alcover.

Font: Diari casteller

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: