68 imatges competeixen per ser la foto de la temporada


El concurs de fotografia castellera per votació popular entra en la recta final. Dijous vinent és el darrer dia per a presentar propostes i votar. Fins al moment, s’han rebut 68 concursants, que opten per al primer i segon premi, que guanyaran 300 i 200 euros respectivament. El concurs està patrocinat per Repsol i es realitza a través de la pàgina de Facebook de la Revista Castells.

Fotografia de Vinyet Solé

Les primers posicions entre les fotos més votades estan força igualades. La de Vinyet Solé és, fins el moment, la imatge més votada, seguida per les presentades per Carolina Durán, Eloisa Ruiz, Lins Griñó i Neus Brinquis. Entre les totes les imatges presentades hi ha motius molt diversos, si bé predominen les fotografies que mostren un component sentimental i d’identificació amb els castells i la colla. La canalla també és protagonista rellevant. De fet, les tres imatges més votades fins al moment tenen als més petits com a protagonistes.

Fotografia de Carolina Durán

La de votació popular és una de les dues modalitats del concurs de fotografia convocat per la Revista Castells i patrocinat per Repsol. L’altra modalitat és l’adreçada als professionals, i en la qual hi ha 24 concursants. Els premis de les dues categories es lliuraran a la Nit de Castells 2015, que se celebrarà el 31 de gener a Valls, convocada per la Revista Castells i l’Ajuntament de Valls. A més d’aquests dos premis, a la Nit es concediran aquests altres: Premi a la Trajectòria, Premi a una Iniciativa social a favor del moment casteller, Premi Ambaixador Castells, Premi a la Colla de la temporada (que no faci castells de gamma extra), Premi la Plaça de la temporada, Premi Moment casteller de l’any, Premi L’aleta (a un projecte vinculat a la canalla) i Premis Baròmetre Casteller.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: