Joan Esquirol, nou cap de colla dels Xics de Granollers


Aquest divendres els Xics de Granollers han escollit el seu dotzè cap de colla. Joan Esquirol Ollé agafa el relleu del fins ara cap de colla, Sergi Palau. L’equip tècnic s’amplia i manté una línia continuïsta. Esquirol lidera una tècnica, en la que Sergi Palau n’és el sotscap de colla i els equips de tronc, canalla i pinyes incorporen nous castellers i castelleres.

Joan Esquirol és xic des de l’any 1994 ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins els equips tècnics, els últims tres anys ha estat el sostcap de colla i ara es presenta per ser-ne el cap: “amb molta il.lusió, energia i perquè estic orgullós dels Xics de Granollers.” Així ho ha explicat Joan Esquirol davant de més d’un centenar de Xics que van assistir a l’assemblea que dóna inici a la nova temporada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crèixer com a colla. Treball en equip

Joan Esquirol és el nou cap de colla dels Xics fins l’any 2017. La colla segons Esquirol necessita continuar amb la planificació i progressió que s’ha fet fins ara, cal sumar per superar debilitats i voler crèixer. “Ens hem de generar confiança, positivisme i sentiment de colla per fer els millors castells: alts, ràpids, segurs i treballats, el més aviat possible.”

L’equip tècnic està format per 27 persones, a l’equip de TRONC: Irene Aguado, Mireia Monmany, Arnau Pons i Martí Ganduixé. Equip de PINYES: Alfons Martínez, Javi Monge, Jordi Mensión, Txema Fernàndez, Carles Buyreu, Emma Soler, Roger Torrent, Francesc Fortuny, Albert Ontañon i Duna Bosch i l’equip de CANALLA: Sandra Calvo, René Pedrosa, Jordi Contreras, Quim Ginestet, Àlex Campreciós, Anna Fradera, Alba Duran, Jana Duran, Itziar, Clàudia i Carlota.

“Volem crèixer i ho farem treballant en equip. Us convido a fer-nos grans, Xics de Granollers”. Així va acabar la seva exposició el nou cap de colla que ja ha anunciat l’inici dels assajos, aquest dimarts 17 de febrer.

La colla assaja els dimarts i divendres de 21 h a 23 h a la Troca de Roca Umbert  (c. Enric Prat de la Riba, 77).

Primera actuació de la temporada: diumenge 15 de març de 2015 a Granollers, plaça Maluquer i Salvador, amb Tirallongues de Manresa i Castellers de Cornellà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: