Els Tirallongues de Manresa signen un conveni per formar un equip sanitari


La colla castellera Tirallongues de Manresa i Vitam Serveis Sanitaris han signat un conveni que compromet les dues associacions a una col·laboració beneficiosa per a ambdues parts.

Prenent consciència del risc de lesió que comporta l’activitat castellera, les dues entitats han proposat elaborar uns protocols d’actuació pels dies que l’entitat castellera organitzi alguna actuació. Així doncs, Vitam es farà càrrec de la formació d’un equip sanitari creat dins la mateixa colla, que estarà en contacte amb el personal assistencial de l’ambulància present en les actuacions.

Ferran Montenegro, president dels Tirallongues, ha manifestat que el conveni és un pas més en favor de la seguretat de l’activitat castellera i de l’autogestió de la mateixa colla, ja que les persones de l’equip sanitari adquiriran criteris suficients d’actuació per aplicar tant en els assajos com en les actuacions castelleres, seguint d’aquesta manera les recomanacions que des de fa un temps efectua la Coordinadora de Colles Castelleres.

Per la seva banda, Rafel Pozo, director de Vitam Serveis Sanitaris, considera vital la bona organització amb equips sanitaris adequadament formats. Pozo creu que, en cas de caiguda i de lesions, la primera assistència és cabdal per a un bon desenllaç de l’actuació sanitària i per a la seguretat dels castellers.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: