Els Castellers de Sant Feliu escullen “els Magentes” com a sobrenom


Els Castellers de Sant Feliu ja tenen sobrenom per a la colla, “els Magentes”, i el logotip que els representarà a les properes samarretes.

Els Castellers de Sant Feliu van celebrar diumenge seva tradicional calçotada anual, amb un munt d’activitats per completar el dia. Aprofitant aquesta activitat multitudinària, van tenir lloc les votacions, entre diverses propostes, per al sobrenom de la colla i per al logotip que els identificarà a les properes samarretes de la temporada.

Nou logotip de la colla

Per votació popular, la imatge triada per majoria va ser un disseny de Jordi Badet que representa la ciutat de les roses. Per altra banda, l’elecció del sobrenom “els Magentes”, va estar més disputat, i va ser necessària una segona votació per al desempat entre els noms “els Magentes” i “els Garçots”.

3d7 dels Magentes (Sant Feliu, 16/10/2014)

Els motius del nom guanyador fan referència al color de la camisa de la colla, que representa el color de les roses de la ciutat. Així, els castellers de Sant Feliu aposten per la representació de la ciutat de les roses, tant amb el sobrenom com amb el símbol del seu proper logotip.

Font: CCCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: