Els Koales de Melbourne demanen ajuda a partir del micromecentatge


La Colla Castellera Koales de Melbourne va néixer a finals del 2014 per iniciativa d’un grup de joves catalans residents a Melbourne. És la primera colla castellera a Austràlia i mostren amb orgull la seva vocació per poder promoure el fet casteller i la cultura catalana des de l’altre punta del món.

Koales – Crowdfunding from Koales de Melbourne on Vimeo.

Asseguren que la resposta està essent molt bona entre la gent, però no tot és un camí de roses. Els inicis són sempre durs, i especialment quan es tracta d’una activitat cultural fora de casa. Amb tot, estem mantenen la il·lusió i segueixen i engrescats amb el projecte. Tot i això, a mesura que creixen, han d’afrontar nous reptes i ara demanen el suport del fet casteller.

És per aquest motiu que han engegat una campanya de micromecenatge, amb l’objectiu d’arribar a més gent, donar-nse a conèixer i captar nous castellers per fer creixer la colla.Els Koales volen garantir que els assajos es desenvolupen amb les millors condicions possibles, amb els mínims de seguretat, i amb el material i l’equipament idoni per al correcte desenvolupament de l’activitat.

Foto de família dels participants Foto: Koales de Melbourne

El seu objectiu és recollir 3.000 euros, que destinaran a cascs per la canalla i material de seguretat, faixes d’assaig, per a nous membres que vulguin venir a provar l’activitat, faixes i mocadors, per a tenir en stock pels nous membres (amb les despeses d’enviament), lloguer d’un espai d’assaig durant els mesos d’hivern, impressió de material de promoció, com ara cartells, tríptics, etc, despeses d’allotjament de la pàgina web i compra de domini, per a la difusió i la comunicació de les nostres activitats; i un fons que es destinaria a ajudar castellers que volguessin venir a Melbourne a cooperar amb els Koales.

Font: diari casteller

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: