Els ‘Castellers of London’ participen a la ‘Catalan Street Party’


Aquest passat dissabte dia 5 de setembre, els Castellers of London varen fer una actuació en el marc de la Catalan Street Party, organitzada per l’ANC England com a activitat de celebració i reivindicació de la diada Nacional de Catalunya a la capital del Regne Unit. L’actuació va tenir lloc al final del dia, a Kennington Park al sud de Londres, i va comptar amb l’assistència d’unes 300 persones.

Els castellers londinencs, a l’acte d’aquest dissabte. Foto: Castellers of London

Entre d’altres estructures, es va descarregar el primer pilar de 4 dels londinecs, que portaven assajant i perseguint des de que varen començar les actuacions públiques tot just fa unes setmanes. Cal destacar el significat d’aquest castell per una colla en un país desconeixedor de la tradició castellera i on la gran majoria de membres no tenia experiència prèvia. Així, el pas de zero al primer castell ha requerit cert temps en els equips de pinya, tronc i canalla.

Construcció dels Castellers of London. Foto: Castellers of London

I per aquesta raó, aquest fet s’ha viscut molt intensament per tota la colla que ha simbolitzat el primer sostre superat. I ara sí, havent fet el primer pas per ser reconeguts com a colla castellera, encaren, amb ambició, els castells de la gamma bàsica de 6.

Font: diari casteller

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: