Els Xics carreguen el 2d8f a Llinars


Després de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers, on els Xics van fer el 3 de 8 carregat com a millor castell, la propera cita castellera de la colla és Llinars. Diada de màxims objectius i amb el bon treball fet a l’assaig els Xics van encarar el seu castell sostre, a primera ronda. La torre de 8 amb folre (castell recuperat la temporada passada, després de 15 anys sense assolir-la). La torre es va plantar amb seguretat fins el moment de carregar que va cedir sense poder defensar l’estructura. Una caiguda que no va comportar cap entrebanc, tot i que el desànim de la colla es va fer palès per la ràbia de no poder descarregar el castell. Amb tot, els Xics tornaven a carregar el seu màxim castell (que no carregaven des de la Festa Major de Blancs i Blaus de l’any passat).

2d8f(c) dels Xics de Granollers. (Llinars del Vallès, 11/09/2015)

2d8f(c) dels Xics de Granollers. (Llinars del Vallès, 11/09/2015)

En segona ronda els Xics han fet el 5 de 7 per asserenar els ànims i en tercera ronda, el 3 de 8. La colla continua treballant intensament per augmentar el seu nivell tècnic i social per tal d’afrontar nous reptes aquesta temporada.

Des de l’any 1993 els Xics de Granollers participen a la trobada castellera de Festa Major de Llinars del Vallès, l’11 de setembre. La plaça de la Vila és considerada com a talismà per a la colla. De fet, els Xics consideren Llinars com a plaça pròpia, on han aconseguit grans fites; per exemple, fa 19 anys (1996) els Xics hi descarregaven el seu primer 4 de 8.

Xics de Granollers: 2 pilars de 4, 2/8fc, 5/7, 3/8, vano de pilar de 5, .

Castellers de la Vila de Gràcia: 2 pilars de 4, 3/8, 4/8, 2/8f, pilar de 6 i 2 pilars de 4.

PROPERES ACTUACIONS: 19 i 20 DE SETEMBRE

En les properes actuacions els Xics de Granollers no descarten intentar de nou el 2 de 8 amb folre.

19 de setembre: Festa Major de Calella a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament amb Maduixots de l’Alt Maresme i Minyons de Terrassa

20 de setembre: Festa Major de Valldoreix a les 11.30 h a la plaça de l’Estació amb Castellers de Sant Cugat i Moxiganguers d’Igualada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: